1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
Wielki strach
Odpowiedzi: 106
Wyświetleń: 51763
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-09-09, 17:02 Temat: Rak piersi przewodowy naciekający z przerzutem do węzł. chł. |
Dzien dobry Pani Anno... czytalam Pani wypowiedz w watku Zuzanny... napisalas Pani tam, ze zanim zdiagnozowano Pani raka w piersi to klika lat wczesniej miala Pani poszerzony kanal mlekowy i ze go Pani nie usunela..... moje pytanie dotyczy wlasnie tego poszerzonego przewodu mlekowego. Obecnie w usg mam wlasnie taka zmiane w lewej piersi i chcialabym wiedziec co ona oznacza w praktyce i czy jest punktem wyjscia dla raka. Z Pani wypowiedzi wnosze, ze chyba tak:( czy mozesz mi Pani napisac czy guz pojawil sie wlasnie w tej piersi i w tym miejscu (tego poszerzonego kanalu)? Czy Ktos sugerowal pochodzenie tego guza wlasnie stamtad? Jesli mozesz moze mi Pani odpowiedziec to bardzo prosze, najbardziej frustrujace jest to, ze nic nie wiem... nie wiem czy to jest niebezpieczne onkologicznie i szukam Pan, ktore mialy jakies doswiadczenie z tego rodzaju "przypadloscia". Pozdrawiam i zycze zdrowia, aneta |
|
|